Hírek, aktualitások

Szent Mihály napi búcsú Albertfalván

Az idén is gazdag programsorozat várta, várja 3 napon keresztül a plébánia híveit és az érdeklődőket. Az egyik szervező, Erdős Attila káplán meghívásának tettünk örömmel eleget, egy rohamkocsival vettünk részt a szombati nap eseményein.A templomkertben álltunk fel a XI. ker. laktanyából érkezett tűzoltóegységgel együtt. Ez utóbbira „hivatalból” is szükség volt, hiszen 15 bográcsban, nyílt tűzön készültek a versenyművek. De éles feladata sem neki, sem nekünk nem akadt, cserébe viszont rengeteg érdeklődőt láthattunk vendégül.
Vagy egy tucatnyian jelentkeztek, alapvetően gépkocsivezetőnek, de orvosjelölt is akadt. Közös megegyezés alapján úgy döntöttünk, hogy néhány év múlva visszatérünk a kérdésre...Jó volt látni a részvevők lelkesedését, aktivitását. Életképes, erős, összatartó közösséget ismertünk meg.Védelmezze Őket továbbra is Szent Mihály!

Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket a küzdelemben,a sátán gonosz kísértései ellen légy oltalmunk! Esedezve kérjük:"Parancsoljon neki az Isten!" Te pedig, mennyei seregek vezére, a sátánt és a többi gonosz szellemet, akik a lelkek vesztére körüljárnak a világban,, Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére! Amen

További képek itt!